Herbalife

herbalife-2            Herbalife idealan doručak 

Fruit smoothies with cherry, strawberry and peach isolated on white background

       Stanična prehrana jednostavno znači prehrambeni program koji je načinjen tako da stanice našeg tijela, najmanje žive jedinice, budu nahranjene na najkompletniji mogući način. To dopušta stanicama da rastu, da se obnavljaju i obavljaju svoje funkcije s najvećom mogućom učinkovitošću. Rezultat je da se osjećamo i izgledamo bolje, da smo u stanju spriječiti i uspješnije se boriti protiv bolesti i kontrolirati težinu ako je potrebno. Osigurati ispravnu staničnu prehranu je teže nego jednostavno izbjegavati pretjeranosti moderne prehrane. Jedan od najvažnijih vidova programa stanične prehrane je taj da osigura našem tijelu potpunu apsorpciju svih hranjivih sastojaka iz hrane koje unosimo. 

Uz to, stanična prehrana nudi:

Zdrav, prirodan i cjelovit program i način prehrane, namijenjen svima koji se žele osjećati bolje i zdravo.

Regulira metabolizam i vodi ga prema optimalnom stanju i funkcioniranju.

Potiče i pospješuje prirodno čišćenje organizma od otrova unesenih iz hrane, pića ili zraka.

Revitatalizira cijeli organizam i vodi ga optimalnom psihofizičkom stanju - stanju zdravlja.

Regulira krvni tlak, te razinu šećera i kolesterola u krvi, iako nije lijek za te bolesti.

Regulira razinu soli u organizmu, zaustavlja rast masnih stanica i odstranjuje celulit.

Hrani svim potrebnim sastojcima sve stanice organizma i osigurava im potrebnu životnu energiju.

To nije dijeta - kao posljedica zdrave, pravilne i potpune ishrane stanica (a ne želuca) smanjuje se prevelika tjelesna težina, a povećava se kod pothranjenjih.Herbalife prehrana nudi zamjenske obroke i dodatke prehrane za cijeli život kao razuman odabir bez obzira na dob, a kao posljedica pomaže pri raznim alergijama, optimizira kilažu kod svake osobe, daje energiju potrebnu za obavljanje dnevnih rutina te pruža uravnotežen unos nutrijenata za svaki dan.

Pravilno i discipliniranom uporabom, tjelesna težina se prilagođava optimalnoj.

Proizvode mogu korisiti svi - djeca, odrasli, bolesni, zdravi i oni koji misle da su zdravi.

Program stanične prehrane iscjeljuje cijeli organizam i postupno ga vodi k stanju zdravlja, a zdrav organizam ima imunitet i ne dopušta razvitak bolesti. 

imgres

Osim idealne prehrane iznutra, Herbalife nudi i liniju prehrane izvana- Skin kozmetiku s više od 15 vitamina i ljekovitih biljaka. Proizvodi za njegu kože prepuni su korisnih sastojaka za svakodnevno obogaćivanje vaše kože.

Živjeti zdravo više je od dobrog zdravlja. To je i stanje duha, osjećaj koji utječe na svaki aspekt našeg života. Koliko često vam nedostaje energije na kraju radnog dana za kvalitetne trenutke s obitelji? Za zabavu i kvalitetno druženje s prijateljima? Živjeti zdravo znači postizanje ravnoteže, bilo da radite ili se zabavljate, znači biti psihički i fizički u najboljoj mogućoj formi.

Moderno vrijeme nameće nam određeni način života - tempo je brži nego ikad prije, stres i zagađivači su naša svakodnevica, slobodnog vremena koje možemo posvetiti sebi je sve manje, a jesti zdravo postaje sve veći izazov. Rezultat takvog načina života sve više dolazi do izražaja, sve više ljudi žali se na umor i posljedice stresa, a prekomjerna tjelesna težina i zdravstvene smetnje koje nastaju kao njena posljedica postaju vodeći problem današnjeg modernog svijeta.

U današnje vrijeme zdrava prehrana stvar je razumnog izbora.